PUNXTATIK

Get down in a world of rebellion, where punk meets fashion meets music. Say fuck you to all things standard and be part of our chaos of creativity! Put on your quirky clothes and join us on Saturday the 16th of March at Zuiderpershuis. PUNXTATIK is a music festival that will burn your heart and enlighten your soul. See you there, PUNK!

Line-up

BRAKWATER
In de warme nazomer van 2022 besloten drie brakke jongelingen uit Antwerpen om samen te komen en alles te beginnen slopen. Bewapend met instrumenten en schreeuwende stemmen werd een op steroïden gebaarde liefdesbaby van The Sex pistols, The pixies en The Cramps gecreëerd. De geboorte van Brakwater was een feit. Met hun Tinnitus producerende garage/post-punk/crank wave bereiken ze zo goed als altijd hun doel: het hele publiek badend in zweet en bekaterd achterlaten. Laat uzelf verdrinken in deze tsunami van luide, up tempo herrie. Brakwater!

AÏSHA
Aïsha is een Antwerpse multi-instrumentalist die op een golf surft van uiteenlopende genres. Op Punxtatik brengt ze een geïmproviseerde gitaarsolo met punk / grunge invloeden.

MILANARCHY
Milanarchy is een jonge kunstenares afkomstig van Antwerpen. In haar modeshow word je ondergedompeld in een mysterieuze sfeer die je meeneemt in een verhaal. Een onvergetelijke ervaring met de drie elementen: kleding, muziek en performance.

SOVJET WAR
Sovjet War is een band uit de wijde omgeving van Leuven die balanceert op de dunne lijn tussen oldschool punk en sombere postpunk. De band bestond oorspronkelijk tussen 1979 en 1984, eerst als The Sovjets en vanaf 1982 als Sovjet War. Eind 2019 werd de groep nieuw leven ingeblazen, om er een paar maanden later achter te komen dat ze door covid een jaar lang niet mochten optreden. Gelukkig is dat nu allemaal veranderd, waardoor mensen de kans krijgen om kennis te maken met zowel hun nieuwe als herziene oude nummers.

FUCKED UP MINDS
Ontstaan in de levendige straten van Brussel aan het eind van 2018 is Fucked Up Minds een intense hardcore punkband die zichzelf heeft gevestigd als een krachtige en rauwe aanwezigheid in de muziekscene. De band vindt zijn oorsprong in de geest van rebelse energie, geïnspireerd door invloeden als The Exploited, S.O.D. en andere iconen van het genre.

Data

  • za 16 maart | 19.00

Tickets

€16 | tickets

opgelet : geen tickets via ZPH
ingang : Waalsekaai 14
deuren : 19u
parkeren : Q-Park Kooldok

Organisatie

Punxtatik

Gerelateerde Evenementen