CONTACT

Bereikbaarheid

Het Zuiderpershuis bevindt zich op de Gedempte Zuiderdokken, op hoek van de Waalsekaai en de Timmerwerfstraat. Dat is op wandelafstand van de Groenplaats en het historisch centrum. Wie met de fiets komt, kan bijvoorbeeld uitwaaien op het fietspad aan de Scheldekaaien. We duimen voor windaf! Fietsknooppunt 59 van Fietsnet ligt om de hoek.

Onze locatie op het Antwerpse Zuid is vlot te bereiken met het openbaar vervoer:

  • vanuit station Antwerpen-Centraal neem je premetro 3 / 5 / 9 / 15 richting Groenplaats, bus 1 richting Hemiksem of bus 13 richting Polderstad tot de halte Montigny;
  • vanuit station Antwerpen-Berchem stap je op bus 30 richting Zuid tot aan de halte Waterpoort;
  • langs station Antwerpen-Zuid passeren zowel tram 4 als bussen 180-183 / 291 / 295 richting centrum en stap je uit aan halte Museum (KMSKA).

Op de Gedempte Zuiderdokken voor het Zuiderpershuis is er ruimschoots parkeergelegenheid. Hier betaal je enkel wanneer je geparkeerd staat langs een voetpad. Staat alles vol? Meer gratis parkeergelegenheid vind je op de Scheldekaaien langs de Cockerillkaai en de Sint-Michielskaai.

 

Contacteer ons

Het Zuiderpershuis draaide de voorbije jaren 100% op passie en doorzettingsvermogen. Ook vandaag tellen de dagen te weinig uren en komen we handen tekort. Maar, als u een vraag hebt, helpen we u graag verder. Geeft u ons wel even de tijd om te antwoorden?

Alle ideeën, voorstellen, schouderklopjes en suggesties zijn van harte welkom.

Gegevens

ZUIDERPERSHUIS vzw
Timmerwerfstraat 40
2000 Antwerpen
T. +32 3 248 70 77

> let op <
Er is een minimale personeelsbezetting en bijgevolg geen permanentie in de kantoren om de telefoon op te nemen! Onze mails worden wekelijks nagekeken.

> leveringen & ophalingen <
Afspraken omtrent lossen/laden worden altijd per mail aangevraagd door de transportfirma. Het lossen/laden kan enkel mits toezicht. Er is geen permanentie : vastgelegde tijdstippen worden stipt nageleefd.

planning : planning@zuiderpershuis.be
administratie : post@zuiderpershuis.be
erfgoed : rondleiding@zuiderpershuis.be

kbo : 0428.035.264
iban : BE43.4198.0872.5101