MUSICAL : BONNIE & CLYDE

Het bekendste criminele duo uit de jaren ’30 komt naar Antwerpen, met de Benelux-première van BONNIE & CLYDE. Deze sexy en tegelijk gevaarlijke musical brengt ons terug naar het Louisiana in de tijden van de great depression. Bonnie Parker en Clyde Barrow laten dat echter niet aan hun hart komen en vinden via de criminaliteit de weg naar hun groot geluk.

Wanneer Bonnie & Clyde elkaar leren kennen, wordt hun wederzijds verlangen naar opwinding en beroemdheid snel duidelijk. Hun roekeloze avonturen in de zoektocht naar een beter leven verandert hun spannend avontuur al snel in een nachtmerrie voor henzelf en al hun vrienden. De wet dreigt hen in te halen, waardoor ze de dupe dreigen te worden van hun eigen ambities. Via moord en overvallen proberen ze het hoofd boven water te houden terwijl de wet hen dreigt in te halen. Hoe bekender ze worden, hoe dichter hun dood lijkt te komen …

De score voor deze productie is van Frank Wildhorn (o.a. bekend van Jekyll&Hyde). Hij combineert moeiteloos blues, gospel en rockabilly in één heerlijke score. De lyrics zijn van Don Black, de teksten van Ivan Menchell. De Nederlandse vertaling komt in primeur voor deze productie van Sam Michielsen.

Tickets

€25 - €38 | via deze link

opgelet : geen tickets via ZPH
ingang : Waalsekaai 14
bar : open 1u vóór aanvang

Organisatie

BSO-producties

Gerelateerde Evenementen