Soiree Belge

SOIREE BELGE is een 'puur Belgische' muzikale avond in een gezellige en originele 'bruine kroeg' setting.

 

Naast een 'typisch Belgisch hapke' en pintjes uit een echt glas in een gezellige en warme 'bruine kroeg', krijg je vooral een straffe streep muziek! Op het programma staan:

The Me in You

"I like beautiful melodies telling me terrible things." De quote die Tom Waits zich ooit liet ontvallen moet zowat de rode draad geweest zijn op Forgotten Clothes, het debuut van The Me in You. De combinatie van melancholie en meerstemmige harmonieën leek onontgonnen terrein in Vlaanderen en Nederland, reden waarom de band met singles Girl in Armour en Plastik heel wat airplay kreeg op Radio 1 en Stubru en o.a. op Pukkelpop stond. Naast de nummers van hun vorige platen (oa: Girl in Armour, Wonder, Plastik, Control, ...) brengen ze deze avond ook nieuw materiaal mee! Dus allen op post!

www.themeinyou.com

 

Lighthousing

Lighthousing is een frisse en sexy band uit Antwerpen en bestaat sinds 2014. Het zevental brengt een droevige, soms wat dreigende sound gecombineerd met af en toe wat 'uptempo'. Zelf zeggen ze: You can listen and relax to our music, you can dance subtly to it and above all, you can have intercourse to it. LIGHTHOUSING werd geselecteerd voor 'De Nieuwe Lichting - 2015', werd 'Cutting Egde Talent van de maand' (2014), haalde de finale van 'T-strijd', en won onlangs nog de juryprijs 'Mals Vlees', ...

www.lighthousing.be

 

DJ Martino

DJ Martino legt vanaf 20u de eerste plaatjes op en spint de optredens aan elkaar. Vanaf 23u gaat hij jullie nog even verwennen met de ene belpop klassieker na de andere... Van vroeger tot nu, dansbaar of rustig of beide... In ieder geval een mooie afsluiter om nog even na te kaarten met een lekker Belgisch biertje (of iets anders)!

www.popkenner.be

 

Tickets

Beperkt aantal plaatsen,registreren vooraf is noodzakelijk.
Tickets kosten €7 en zijn inclusief een klein 'typisch Belgisch hapke' bij aankomst.
Om te registreren, mail je naam en voornaam + het aantal tickets door naar: tickets@soireebelge.be.

opgelet: het is niet mogelijk om tickets te kopen via Zuiderpershuis!

Organisatie

soireebelge.be

Gerelateerde Evenementen