Live Comedy Festival: Glenn Wool

‘Glenn’s new show is a masterpiece of comedy which has the audience helpless with laughter. I genuinely think this is one of the best hours of comedy I have ever seen.’

★★★★★

The Scotsman 

‘One of the edgiest, most original, most gloriously theatrical comedians you are ever likely to encounter.

Very highly recommended.’

★★★★

The Telegraph

‘Glenn is one of the few proper rock ‘n’ roll comedians’

★★★★

Daily Mirror 

De Canadese publiekslieveling bij uitstek is terug met een nagelnieuwe show Creator, I Am But A Pawn. Vorig jaar kreeg Glenn geweldige recensies voor zijn show Wool’s Gold, een verzameling van zijn fantastisch komische verhalen van de laatste 20 jaar.

Is Glenn alleen op zijn wereldwijde reizen of is er een onzichtbare medereiziger bij hem tijdens deze avonturen? Is het een innerlijke monoloog of een halfgod die alles in vraag stelt? Is hij de auteur of maakt hij deel uit van een kosmische grap? Al deze vragen krijgen een antwoord in Glenns triomfantelijke terugkeer Creator, I Am But A Pawn.

Zijn carrière in comedy begon in zijn geboortestad Vancouver in 1995 en drie jaar later verhuis hij naar Londen. Hij werd al snel een rijzende ster in het Britse comedywereldje. De laatste jaren verkent hij ook het internationale circuit en trad hij op voor grote publieken in Singapore, Nederland, Dubai, New York en LA. Zijn stijl maakt hem ook een graag geziene gast op de Britse muziekfestivals, waaronder Reading & Leeds en Glastonbury. Glenn trad op in Jon Olivers New York Stand-Up Show en Jim Norton’s Down and Dirty en was te zien in 8 Out Of 10 Cats, Never Mind The Buzzcocks en Russell Howard’s Good News. Dit jaar stond hij samen met Bill Burr op het podium van SXSW Festival.

Gerelateerde Evenementen