Live Comedy: Jan Jaap Van der Wal

De Nieuwe Belg

Jan Jaap van der Wal komt terug naar ons land. Omdat hij het hier zo plezant vond. Zelfs zo plezant dat hij hier komt wonen. Immigratie, integratie, een taalbad, streekgerechten, algemene gewoontes en de Franse taal. De nieuwe BFF van Linda De Win zal het allemaal moeten leren begrijpen. Of net niet? Eén ding is zeker, Jan Jaap verhuist naar Vlaanderen en brengt een spiegel mee. Voor ons.
In Nederland is Jan Jaap moeilijk weg te denken van het kleine scherm of de grote theaterzalen. België kent Jan Jaap nu vooral nog van zijn doortocht in Café Corsari, waar hij alvast een voorsmaakje gaf van deze nieuwe voorstelling. Met nuchtere Hollandse blik bekijkt en becommentarieert hij graag de gang van Vlaamse zaken. Verfrissend en verhelderend. Neem daar nog eens de ongedwongen vertelstijl en zijn fijn gevoel voor timing bij, en u weet dat u een hele avond lang goed zit.
De Nieuwe Belg is de nieuwste stand up comedy show van de Nederlandse top comedian Jan Jaap van der Wal. Een unieke voorstelling, gemaakt in en exclusief voor België.

Persreacties over vorige voorstellingen:

“van der Wal weet persoonlijke anekdotes op te blazen tot groteske,

slappe lach opwekkende proporties” Het Parool (★★★★)

 “Jan Jaap van der Wal is een meester in het mixen van ingrediënten” De Volkskrant

Tickets

tickets koop je online via deze link

opgelet: het is niet mogelijk om tickets te kopen via Zuiderpershuis

Organisatie

CMDY – www.livecomedy.be

foto © Ellie VdB

Gerelateerde Evenementen