Jeugdfilmfestival: Woedende gehaktballen (3+)

Meatballs and Catching Anger

Gehaktbal is besmet door de woede van zijn zeer opvliegende baas. Hij komt thuis en besmet de andere gehaktballen. Woede is besmettelijk, maar gelukkig is geluk dat ook.

Ter plaatse ingesproken — 5 minKöttbullarna och argsmittanZweden2012
 

Who?

Kleine Teddy en zijn vriendjes hebben veel plezier samen. Ze lopen verloren of worden kwaad. Maar in deze grappige en originele verhaaltjes komt alles altijd weer goed.

Ter plaatse ingesproken — 12 minJessica LaurénZweden2011
 
 

Just a Little

Het is de eerste warme lentedag. Biggetje beslist te gaan zwemmen. Onderweg komt ze een egel tegen met amper stekels, een kraai met een erg lange bek, een groen lammetje en een kalf vol witte vlekken. Geen van hen ziet er normaal uit. Wanneer ze elk een wens mogen doen van schildpad, loopt het anders dan ze gehoopt hadden.

Ter plaatse ingesproken 9 minAlicja Björk JaworskiZweden2012     trailer
 

Animal Friends

Welkom in een eigenzinnige en fantasierijke wereld. Maak kennis met het kleine baby vogeltje dat op avontuur gaat, maar al snel beseft dat de wereld daarbuiten soms een beetje eng kan zijn. Ook het schaap dat beslist over het hek te springen en weg te lopen van huis beseft dat dit leuker is als hij ook echt gemist zou worden. En dan is er nog Meneer de uil, die het donkere bos verlaat en in de stad gaat wonen. Toch kan het moeilijk zijn om te wennen aan de drukte van de stad als je maar een bosuil bent. Eva Lindström brengt haar succesvolle Zweedse kinderverhalen naar het witte doek. Op een bizarre en heerlijk kinderlijke manier slagen ze erin het alledaagse te combineren met fantasie.

Ter plaatse ingesproken — 36 minEva LindströmZweden2013
 

 

Tickets

Tickets via deze link.

¡opgelet! 
geen ticketverkoop via Zuiderpershuis

Organisatie

www.jeugdfilmfestival.be

Gerelateerde Evenementen