Impro op wieltjes

In het kader van de Week van de Toegankelijkheid (7 tot 12 maart) organiseert On Wheels vzw een feestelijke improvisatie-theatervoorstelling waarvan de opbrengst volledig naar het vergroten van toegankelijkheid zal gaan. Reden om te feesten? De lancering van de tweede versie van onze app, de 2.0 ziet het levenslicht. De nieuwe versie heeft tal van nieuwe snufjes en functionaliteiten! 

Een muzikaal voorprogramma, een aantal rasacteurs en wat rolstoelen leveren alvast de ingrediënten op voor een show op wieltjes. Steun onze organisatie On Wheels én beleef een fijne avond! 

De avond zal ondersteund worden door een doventolk, zo kunnen mensen met een auditieve beperking ook volop mee genieten, ook houden we uiteraard ook rekening met personen in een rolstoel. Gelieve duidelijk aan te geven indien u nood heeft aan ondersteuning door een doventolk of een rolstoelplek wenst te reserveren.

  • Lanceren van versie 2.0 van de app
  • Muzikaal voorprogramma: Lukas Somers (gitaar), Olivier Penu (Drums), Gerben Brys (Bas) en Fien Desmet (Zang)
  • Impro-voorstelling, u gebracht door de crème de la crème uit het improvisatie wereldje! 
    Met Tania Cnaepkens, Ellen Dierckx, Bart Van Tigchelt, Katrijn Van Bouwel, Alain Rinckhout, Heidi Vander Meulen, Dries Desmet en Tom Tollenaere (keyboard).

 

Tickets

Stort het bedrag van je bestelling 
(aantal tickets x 20 euro) met vermelding
"Impro On Wheels + aantal tickets": 

On Wheels vzw
Meistraat 82
3212 Pellenberg
 
iban: BE 917360 1077 7976
bic: KREDBEBB
 
¡opgelet! 
geen ticketverkoop via Zuiderpershuis

Organisatie

www.onwheelsapp.com

Gerelateerde Evenementen