MUSICAL.LY: LISA & LENA

Musical.ly sterren Lisa&Lena komen op 3 november voor een Meet & Greet naar het Zuiderpershuis

De veertienjarige Duitse tweeling Lisa & Lena werd in 2015 wereldberoemd dankzij Musical.ly, de razend populaire app bij tieners waarop men zelf korte videoclips kan opnemen en ze met de hele wereld kan delen. Elke dag trakteren Lisa & Lena hun trouwe fans op lachende gezichten, vrolijke dansjes en elke keer een nieuwe outfit.

Intussen heeft de identieke tweeling maar liefst 21 miljoen volgers en hebben zij daarmee het record van de meeste volgers op Musical.ly gebroken. Met ook 11 miljoen volgers op Instagram hebben ze een van de snelst groeiende Instagramaccounts in Europa. Sommige Instagramvideo’s zijn zelfs al meer dan 4 miljoen keer bekeken. Ook op Youtube, Facebook en Twitter is de tweeling razend populair. In 2016 wonnen ze de Duitse 'Bravo Otto'-prijs in de categorie Social-Media-Star en dit jaar wonnen ze de 'Shorty Award' in de categorie Muser of the Year.

Naast de Musical.ly hype doet de tweeling ook modellenwerk en vorig jaar lanceerden ze hun eigen kledinglijn Dream It & Do It.

Tickets

Tickets enkel via deze link
Toegang in blokken, kijk op je ticket om te weten in welke blok je zit ;-)

opgelet :
geen ticketverkoop via Zuiderpershuis

Organisatie

Greenhouse Talent