CMDY • DRIES HEYNEMAN

Uit respect voor de buren

Dries over de show: “Ik doe mijn best om zoveel mogelijk thuis te zijn, tot groot plezier van mijn vrouw en kinderen. Ze vragen me dan: “Papa, moet jij niet ergens gaan optreden vanavond?” Waarop ik dan zeg: “Nee, kindjes. Vanavond blijft papa thuis, gezellig bij jullie.” Als ik dan ben gaan optreden, geniet ik nadien graag van mijn vrijheid aan de bar. Wanneer ik dan in het midden van de nacht thuiskom, vertel ik mijn vrouw over alles wat ik die dag heb meegemaakt. Ze vraagt dan of ik wil zwijgen, al was het maar uit respect voor de buren.”

De pers over 'Uit respect voor de buren': “In Vlaanderen is hij de eerste die aan het thema #metoo een hele voorstelling ophangt, en hij doet dat briljant, in zijn rol van licht gluiperige echtgenoot. (…) Het zijn alledaagse situaties die hij opdist, scènes uit het familieleven van een West-Vlaamse man en een Antwerpse vrouw, maar wel met een gênante afloop, veroorzaakt door een gebrek aan communicatie. (…) Weinig comedians die zo’n sprekende mimiek hebben, een heel spectrum aan vooral melodramatische gelaatsuitdrukkingen.” – De Standaard ★★★★★

Over Dries Heyneman: Dries Heyneman debuteerde solo in 2015 als comedian met zijn show ‘Jenny’. ‘Uit respect voor de buren’ is de opvolger en wordt na een onderbreking nu hernomen. Naast comedian is Dries ook bekend als acteur en co-scenarist van ‘Bevergem’, ‘Grond’ en ‘Chantal’.

Tickets

€21via deze link

opgelet : geen tickets via ZPH
ingang : Waalsekaai 14
bar : open om 19u
parkeren : Q-Park Kooldok

Organisatie

LiveComedy

Gerelateerde Evenementen