Dag Stichting Handboekbinden

Gezien het groeiende aantal leden/donateurs in België heeft stichting Handboekbinden besloten om de jaarlijkse dag in 2016 in Antwerpen te houden.

Grensland

De deelnemers aan het project ‘Grensland’ presenteren hun boeken. Ruim 120 deelnemers die vaak niet alleen een bijzonder bandontwerp rond een thema gemaakt hebben maar de boeken ook van een bijzondere inhoud voorzien hebben. Laat u inspireren!

Marktplaats

Opnieuw is er de gelegenheid om apparaten, gereedschap en materiaal te verkopen op de ‘Marktplaats’. (Voorzien van prijs aanleveren tussen 10.30 en 11.00 uur. Eventueel kan in plaats van het apparaat een foto gebruikt worden met daarbij wel de plaats van afhalen vermelden plus of eventueel verzenden mogelijk is. Apart meeleveren formulier met contact- en verkoop gegevens. Formulier inschrijf Marktplaats hier downloaden voor print of ter plekke halen en invullen).

Aanleveren voorzien van prijs en apart (zie hierboven) tussen 10.45 en 11.00 uur | onverkochte items retour tussen 15.45 en 16.00 uur.

Workshops

Er zijn diverse workshops en Probook laat zien hoe u zelf uw bestanden printklaar op kunt maken als voorbereiding op het printen en binden in katernen.

Uitmarkt

Net als andere jaren zullen diverse opleidingen en cursus/workshop gevers hun aanbod voor het komende jaar presenteren. Dit keer zijn er vooral veel Belgische docenten aanwezig!

Organisatie

www.stichting-handboekbinden.eu

Gerelateerde Evenementen