Closer: UNE SOIREE AVEC CLAUDE FRANCOIS '69

Une Soirée avec Claude François is een eerherstel aan de Franse koning van de soul, en dit door niemand minder dan Pascal Deweze (Metal Molly, Sukilove, Mitsoobishy Jackson), Nicolas Rombouts (Dez Mona) en tien andere topmuzikanten. Zij kiezen voor nummers uit de periode 1965 tot 1970, toen het kitschgehalte van Claude François nog niet te groot was. Verwacht geen pailletten en veren. Verwacht een fijn concert door een veertienkoppige band, inclusief Claudettes, met verbazend sterke nummers en hier en daar een danspasje.

Closer/dichterbij zet zondag 4 oktober in het teken van het Antwerpse sociaal-sportief project City Pirates,‘voetbal met een hart’. Om maatschappelijk kwetsbare kinderen via voetbal een eerlijke kans te bieden.

City Pirates is een club waar iedereen, ongeacht afkomst, geloof of stand de kans krijgt om op competitief of recreatief niveau te voetballen. De 'piraten' ontwikkelden een heldere visie over hoe een sportclub een belangrijke sociale rol kan vervullen in een multiculturele samenleving en zette die ook met succes om in de praktijk. Voetbal als bindmiddel voor jongeren van allerlei slag. Voetbal als versterking van het sociale weefsel in een stad, als antigif tegen racisme, vereenzaming, verarming en verbittering.

De opbrengst van onze avond gaat naar de club, maar we willen meer doen. We willen mensen begeesteren voor de City Pirates en hun boodschap uitdragen, samen met de artiesten en gerechtsdeurwaarderskantoor Modero, die zich engageert als partner van deze avond. Door concrete installaties, presentaties en beelden willen we het publiek met de Pirates verbinden. Velle est posse!

Tickets

€25

via deze link koop je vooraf je kaartjes.

opgelet! het is niet mogelijk om tickets te kopen via Zuiderpershuis.

Organisatie

vzw Den Tunnel
www.closerdichterbij.be

Gerelateerde Evenementen