Closer: SOMAWAR + THE VAN JETS + afterparty HUSH HEFNER

Samowar is het solo electronicaproject van Leen Diependaele. Met enkel stem en subtiele beats worden de songs via een loopstation laagje per laagje opgebouwd. Het resultaat is op zijn minst een authentiek geluid, soms kwetsbaar en lichtjes experimenteel. Dit bleef niet onopgemerkt: Samowar schopte het tot in de finale van Humo’s Rock Rally 2014, was laureaat Theater Aan Zee 2013, tweede FrappantPop 2011, … Het titelloze debuut EP van Samowar werd in oktober 2014 unaniem enthousiast onthaald.

The Van Jets spelen een mengeling van rock 'n roll, pop en garagerock. In 2004 wonnen ze Humo's Rock Rally, dit jaar stonden ze op Rock Werchter. Na de drie prachtige krachtige albums 'Electric Soldiers', 'Cat Fit Fury' en 'Halo' zetten we ons schrap voor een nieuwe lading wilde weelde: mega glamrock in de traditie van David Bowie, Iggy Pop en T-Rex. Schoonheid en venijn op snee met een ondertussen in alle uithoeken van dit continent bekende live-status. 'Welcome to strange paradise' lost alle verwachtingen in. Lees bijvoorbeeld deze reviews van plaat en concert.

Hush Hefner is sinds kort de nieuwe nachtburgemeester van Antwerpen-Stad met het übercoole Hush Hush als hoofdkwartier. Muzikaal trekt hij rechte lijnen van hiphop richting funk en diagonale twists richting onvoorspelbare maar uiterst dansbare jams.

Tickets

klik op deze link om je tickets te reserveren voor dit evenement.

opgelet! het is niet mogelijk om tickets te kopen via Zuiderpershuis.

Organisatie

vzw Den Tunnel
www.closerdichterbij.be

Gerelateerde Evenementen