Closer: HET OPENINGSFEEST

De intuïtief verzamelde schare kunstenaars gaat gedurende 11 dagen lang aan de slag op de veelhoekig en -kantige locatie van de voormalige krachtcentrale het Zuiderpershuis.

Closer/dichterbij omvat een expositie van kunstschilder en curator Stijn Dierckx, beeldhouwersduo Cristian Bors & Marius Ritiu en de fotografe Liesbet Waegemans. Zij geven vorm en inhoud aan de expositie 'We feel much feelings'.

Gregory Frateur, frontman van de Antwerpse formatie Dez Mona, stelt het podiumprogramma samen met de focus op een divers programma van jonge wolven tot gevestigde waarden uit de verschillenden werelden van muziek en het geschreven en gesproken woord. Nieuw is dat dit jaar ook acteurs en choreografen worden aangesproken om een performance te geven.

Net als tijdens de eerste editie van Closer/dichterbij creëert chef-kok Herwig 'Harry' Belmans een culinair programma in zijn pop-up restaurant waar u kan proeven waarom deze keukengod steevast door de groten der muziektempels op tournee wordt gevraagd.

Closer/dichterbij nodigt u uit op een spetterend openingsfeest met een openingsrede, een vernissage, een glaasje, enkele concerten en GRATIS TOEGANG, dat spreekt. 
Zo krijgt elke bezoeker vanaf dag één de kerninhoud van Closer/dichterbij voorgeschoteld: kunst, muziek, literatuur en gastronomie. Iedereen is welkom, Closer/dichterbij brengt mensen bij elkaar.

Een sfeerverslag van de vorige editie:

Line-up

// het volledige Closer/dichterbij-programma // www.closerdichterbij.be

Tickets

GRATIS :-)

je kunt wel reserveren voor de vernissage: 
info@dentunnel.be

Organisatie

vzw Den Tunnel
www.closerdichterbij.be