Closer: HYDROGEN SEA + ADMIRAL FREEBEE + AFTERPARTY DAVE LAMBERT

Hydrogen Sea vaart vooruit op een stroom van meevoerende popmuziek, voortgestuwd door de dromerige en fragiele stem van Birsen Uçar. Zij wordt bijgestaan door de vloeibare melodieën van multi-instrumentalist Pj Seaux. Met breekbare teksten en pure, experimentele elektronica toont het Brusselse duo de donkere hoeken van hun bijzondere klankwereld waar gevoel, mysterie en spanning heerst.

Admiral Freebee is een vaste waarde in de Belgische muziek. Tom Van Laere's  vijfde en jongste plaat 'The Great Scam' (2014), heeft met  hits als 'Nothing Else To Do' en 'Breaking Away' al een plaatsje veroverd in de vaderlandse rock-analen. De Antwerpse Admiraal is een grootmeester in de podiumbeesterij met een onwrikbare live-reputatie. In 2000 haalde Freebee de finale van Humo’s Rock Rally, na vijftien jaren van gestaag doorrijpen, behoeft deze bebaarde bard nauwelijks verdere introductie.

Dave Lambert is zonder twijfel één van de meest invloedrijke DJ's in België. Hij speelde op alle edities van Tomorrowland, was resident DJ in zowel La Rocca, Versuz als Zillion. Vijf minuten, deksel van de pot, dak eraf, Rock the House, let's go mental! Of zoiets.

Tickets

€22

via deze link koop je vooraf je kaartjes.

opgelet! het is niet mogelijk om tickets te kopen via Zuiderpershuis.

Organisatie

vzw Den Tunnel
www.closerdichterbij.be

Gerelateerde Evenementen