Boekpresentatie Tom De Cock - En toen kwam jij

Tom De Cock (1983) woont met zijn man Maarten in Antwerpen. Tom werkt als radio- en televisiemaker voor de openbare omroep. Ze dienden in 2009 hun adoptieaanvraag in, en adopteerden in 2014 hun dochter Jasmijn De Cock. Over deze ervaring schreef hij het boek 'En toen kwam jij'.

Meer over het boek:

Een kind adopteren zonder de traditionele moeder in het plaatje, het blijft een ontdekking. Dat is precies waar Tom De Cock mee te maken kreeg toen de kinderwens van hem en zijn man steeds groter werd. Ze maakten kennis met de adoptieprocedure en alles wat erbij komt kijken.
Gericht aan zijn dochter, gooit Tom De Cock zijn hart op tafel en maakt de lezer deelgenoot van de rollercoaster aan gevoelens die deze reis van eerste aanvraagformulier tot de erkenning van het kind met zich meebracht.
En toen kwam jij is een unieke inkijk in het verhaal van twee doorsnee adoptiepapa’s, die tijdens de soms zenuwslopende procedure zelf van de ene wonderlijke vaststelling in de andere vallen. Met eerlijke bedenkingen, nuttige facts and figures waar het moet, en een stevige lach op iedere pagina.

Tickets

GRATIS

Organisatie

De Bezige Bij