WORKSHOPS : ZOOM'17

ZOOM'17: een dag scherpgesteld op fotografie

ZOOM slaat zijn vleugels uit en brengt jou nòg meer workshops en lezingen rond fotografie! We verkennen onze horizonten door uit te breiden naar de academie van Hoboken en het Zuiderpershuis. Zo bieden we nog meer keuze op deze dag waar fotografie centraal staat! En de keuze is he-le-maal aan jou: elke lezing, workshop, feedbackmoment of rondleiding is vrij te kiezen.

We schakelen daarvoor o.a. de ervaren workshopbegeleiders van ‘Tell me a picture’ in. Deze professionele begeleiders loodsen jullie door verschillende onderwerpen!

Als hoofdsprekers hebben we voor deze editie van ZOOM Nick Hannes en Karin Borghouts uitgenodigd. Zij gunnen jou een blik op hun werk[wijze] en wat hen inspireert. Ook Bart Heirweg en Eva Vermandel komen hun oogstrelende fotografie voorstellen.
Daarnaast kan je nog kiezen uit diverse rondleidingen, workshops, feedbackmomenten en lezingen. Belangrijk bij het invullen van jouw gepersonaliseerd programma is dat je rekening houdt met het tijdschema en de verschillende locaties! Een handig overzicht vind je hier als download terug.

Line-up

GANSE DAG

 • 09 - 17u30 : WORKSHOP 'REPORTAGE' [YANN BERTRAND] € 60 leden / € 65 niet-leden
  Leer in één dag om een sterke fotoreeks te maken, vertrekkend vanuit je eigen idee. Je gaat enkele uren met je camera op stap, waarna je samen met de anderen je beelden naast elkaar legt tot je de meest sprekende reeks hebt samengesteld. Opgelet! Deze workshop neemt een ganse dag in beslag. Andere keuzes kunnen dan niet meer gemaakt worden.

VOORMIDDAG

 • 09 - 12u : WORKSHOP 'PORTRET IN STUDIO' [YURI ANDRIES] € 28 leden / € 32 niet-leden
  Leer licht te gebruiken om je verhaal te vertellen. Je gaat in de studio aan de slag met courant te vinden [en te huren] studiomateriaal, waarmee je de relatie tussen licht en gevoel verkent.

 • 09 - 12u : WORKSHOP 'PHOTOSHOP VOOR BEGINNERS' [JEF BOES] € 28 leden / € 32 niet-leden
  Leer je beelden zo te bewerken dat ze je boodschap kracht bijzetten. Je vertrekt van een RAW-bestand van jouw keuze, en je werkt met de gulden regels en verborgen shortcuts naar een optimaal en passend bewerkt beeld. Deze workshop is voor fotografen die nog niet veel ervaring hebben met Photoshop.

NAMIDDAG

 • 14 - 17u30 : WORKSHOP 'PORTRET IN STUDIO' [YURI ANDRIES] € 28 leden / € 32 niet-leden
  Leer licht te gebruiken om je verhaal te vertellen. Je gaat in de studio aan de slag met courant te vinden [en te huren] studiomateriaal, waarmee je de relatie tussen licht en gevoel verkent.
 • 14 - 17u30 : WORKSHOP 'PHOTOSHOP VOOR GEVORDERDEN' [JEF BOES] € 28 leden / € 32 niet-leden
  Leer je beelden zo te bewerken dat ze je boodschap kracht bijzetten. Je vertrekt van een RAW-bestand van jouw keuze, en je werkt met de gulden regels en verborgen shortcuts naar een optimaal en passend bewerkt beeld. Deze workshop is voor fotografen die de basis van Photoshop reeds onder de knie hebben.

Tickets

Inschrijven enkel via dit formulier
Het aantal plaatsen is beperkt!

Meer info:
vorming@beeldexpressie.be 
of 03 289 12 05

opgelet :
geen ticketverkoop via Zuiderpershuis

Organisatie

Centrum voor Beeldexpressie