GVA KAFFEE: COMEDY

In 2050 … mag er dan nog gelachen worden? ’t Zal wel zijn. En vandaag ook! Deze door de wol geverfde stand-upcomedians plegen nog dit jaar een aanslag op je lachspieren.


donderdag 30/11

Billenkletsen met de BIL & friends.

De Belgische Improvisatieliga – kortweg BIL – vergast je op een stevige portie humor. De improvisatoren toveren samen met JERON DEWULF, THOMAS SMITH, CHRISTOPHE STIENLET en BAS BIRKER de meest onverwachte situaties uit hun hoed. De leidraad in hun dolkomische anekdotes: de toekomst van Antwerpen.


zondag 03/12

Zwarte humorist, de vreedzame vrolijkerd, sneltreincomedian en een scherpe tong.

Drie geweldige stand-upcomedians en een tikkeltje getikte MC brengen je op deze zondagavond in een compleet verschillende stijl aan het lachen.
Waar JEROEN LEENDERS een grote mond opzet in een pure, ruwe, donkere visie op mens en maatschappij, is KAMAL KHARMACH, nu hij officieel knuffelallochtoon af is, vooral een pacifistische positivo.
Daarnaast heb je nog RAF COPPENS die 25 jaar geleden mee aan de wieg stond van stand-upcomedy in Vlaanderen en onze MC van de avond, MANU MOREAU, steeds gewapend met een scherpe tong en zin voor woordspelingen.
Voor Kaffee blikken ze vooruit op de toekomst van ‘t stad.

Organisatie

GVA

Gerelateerde Evenementen