MEUG FESTIVAL 2019

Proeven is een samenspel van al je zintuigen. En proeven doe je beter in een setting die je uitnodigt en prikkelt. De voorbije drie edities heeft Meug Tastingfestival zich op dat vlak met veel succes bewezen. Opnieuw staat het verhaal achter de fles centraal en nodigen we zo’n 40 nationale en internationale makers uit die gepassioneerd kunnen vertellen over wat ze je schenken. Maak je al maar weer klaar voor een intense smaakbeleving!

MEUG ONE DAY CRAFT CAFÉ — VR 22 MAART

Goesting om gewoon iets goeds én anders te komen drinken? Op vrijdag is ons Meug Café open! Meug One Day Craft Café vormt de geanimeerde aanloop op vrijdag 22 maart naar het tastingfestival met standhouders op zaterdag. Tijdens Meug Café neemt het Meug-team het vat over: op vrijdag presenteren we een eigenzinnige selectie van onze favoriete dranken. En uiteraard kan je je honger stillen bij de foodtrucks. Onze huis-DJ voorziet je van funky grooves bij je glas. De afterwork is letterlijk het perfecte voorproefje van het tastingfestival op zaterdag!

MEUG TASTINGFESTIVAL — ZA 23 MAART

Op zaterdag 23 maart 2018 zakken zo’n 40 nationale en internationale standhouders af naar het Antwerpse Zuiderpershuis om hun speciaaldranken te presenteren aan het publiek. Vergeet alles wat je weet of denkt over een drankfestival. Tastingfestival Meug doet wat anderen niet doen. Meug focust al jaren op de ultieme smaakbeleving voor haar bezoekers. Dat kan alleen maar in een prikkelende setting, met gepassioneerde standhouders die het verhaal achter de fles kunnen vertellen. Dit jaar dagen we jou als bezoeker op een zeer bijzondere manier uit. Meug speelt letterlijk met jouw zintuigen. Verwacht je aan proefuitdagingen, aparte tastingsessies en prikkels die je nog nooit ervaren hebt! Wedden dat we je tot het hoogste genot zullen drijven

Line-up

ONZE STANDHOUDERS

Smaakbeleving ten top: alle standhouders vinden jullie hier terug

Data

  • vr 22 maart | 16.00 - 22.00
  • za 23 maart | 14.00 - 20.00

Tickets

One day craft café : gratis
Tastingfestival : €10 / €12 / €14 / €16
tickets via deze link

Waarborg proefglas : €5
Jeton : €1

opgelet : geen tickets te verkrijgen via Zuiderpershuis
ingang : Waalsekaai 14

Organisatie

MEUG

Gerelateerde Evenementen