VLIEGEND COLLEGE DISTRICT

Het districtscollege van Antwerpen komt naar je toe en gaat met je in gesprek in je eigen wijk. Op 8 momenten in 2022 kan je in jouw buurt terecht voor een Vliegend College. Er worden ook 2 vliegende colleges georganiseerd die zich speciaal richten op jongeren en senioren. Het districtscollege stelt zich aan je voor en nodigt je uit voor een gesprek en een drankje. Tijdens een Vliegend College kan je vragen stellen aan alle districtsschepenen. Je kan ook mee nadenken en suggesties geven over projecten in jouw wijk.

Wie zijn de districtsburgemeester en de districtsschepenen?
Wat doet het districtscollege?

Schrijf je vooraf in en stel jouw vraag.

Om het Vliegend College vlot te laten verlopen en je gedetailleerde info te bezorgen kan je reeds op voorhand jouw ideeën of vragen inzenden via deze link.

Hoe werkt het?

Elk Vliegend College is opgedeeld in twee delen:                                                                    

  1. Districtscollege geeft antwoord op alle ingediende vragen : bewoners kunnen op voorhand vragen indienen met betrekking tot alle bevoegdheden van het districtsbestuur van Antwerpen. Op voorhand vragen indienen kan via het bovenstaande inschrijvingsformulier. Moderator Bieke Ilegems legt alle ingediende vragen voor aan het districtscollege. Bewoners in de zaal kunnen ook nog vragen stellen.
  2. Districtscollege gaat met jou in gesprek : het districtsbestuur gaat ook graag individueel in gesprek met bewoners. Je kan dus persoonlijk met de schepenen in gesprek gaan.

Tickets

Via inschrijving

ingang : Waalsekaai 14
parkeren : Q-park Steendok op 600 meter

Organisatie

District Antwerpen

Gerelateerde Evenementen