MUSICAL : NOVEMBER 89

Na het overweldigende succes van Magdalena, brengt The Singing Factory een geheel nieuwe musicalcreatie van dezelfde makers. Sam Verhoeven (LeliesMUERTOMagdalena, …) verzorgt de muziek en Wanne Synnave (Magdalena) tekent voor het script en de liedteksten.

Leading lady van de Vlaamse musical Anne Mie Gils regisseert de nieuwe productie. Met de jongeren van Youforia, die u aan het werk kon zien in de studioshows van Belgium’s Got Talent.

November 89 draait om de val van de Berlijnse muur, en gaat in première op 9 november 2019, dag op dag 30 jaar na de val van de muur.

Line-up

Creatives

Regie : Anne Mie Gils
Script & liedteksten : Wanne Synnave
Muziek : Sam Verhoeven
Arrangementen : Thomas Vanhauwaert
Muzikale leiding : Tinne De Groot & Ronny Plovie

 

Cast

Arend (1989) : Sébastien De Smet
Moeder Holtz : Maike Boerdam
Helene : Saïn Vantomme

Arend : Aaron Blommaert
Klaus : Tuur Verelst
Max : Remi De Smet
Lisa : Lotte Heuten
Johanna : Hanne Verstraeten
Emily : Emma Vanthielen
Lenard : Ryan Joostens

Ensemble : Aäron Francis, Aaron Van Goethem, Amber Van den Eede, Amélie Van Herpe, Anne-Sophie Metselaar, Antje De Rop, Bibi De Gruyter, Ebe Mogyoros, Eline Schoofs, Esse Synnave, Florian Vanhees, Frank De Reu, Frauke Wille, Jamie Sou, Jens Goossens, Joke De Vos, Jonas Steppe, Quinten Rasking, Julie Rochtus,  Kjenta Beda, Kyara Cabooter, Lene Heuten, Liesbeth Houtain, Mats Proost, Maud Verstraeten, Nele Van Mechelen, Nino Ameye, Pim De Jonghe, Quito Vanroose, Rune Wittouck, Sander Maris, Sem Reyns, Silke De Busser, Silke Van Hoegaerden, Nele Van Loon, Ylenia Mele, Zowy Van Lierop

Tickets

€25,70 - €30,70via deze link

opgelet : geen tickets via ZPH
ingang : Waalsekaai 14
bar : open
1u vóór aanvang

Organisatie

The Singing Factory

Gerelateerde Evenementen