CD-VOORSTELLING : NONKEL TONY

Alles met liefde doen

Nonkel Tony – alias Hans van Cauwenberghe – is een vat vol liefde én een kleinkunstenaar. Maar geen doordeweekse. Samen met de charmante Yao Issifou met Afrikaanse roots en een paar steengoede jazzmuzikanten – Antoon Offeciers, Otto Kint – haalt hij nu kleinkunst definitief van onder onze Vlaamse kerktoren. Wat dat geeft? Een vleugje Raymond, een snuifje Bart Peeters. Een warm welkom voor iedereen. Pur sang live artiesten die mensen met verve verbinden met een gevarieerd oeuvre, van gospel tot rockabilly.  Maar altijd in een warme liefdevolle sfeer. Hun doel? Elke zaal binnen de kortste keren tot op het bot ontroeren en tegelijk in vuur en vlam zetten: “Welkom in dat groot hart van mij, pakt ne stoel en zet u bij!”

Vuur
In deze tijden van ‘geen tijd’, tijden van Burn-out, zingt Nonkel Tony een krachtig nummer over dat kleine vlammetje dat brandt in iedereen. Over voluit durven leven en dromen. Over je leven te durven leven met passie. Over dingen doen vanuit den buik. Een swingend pleidooi voor een bevlogen leven én voor kwetsbaarheid. Want Nonkel Tony gaat liever ‘vollen bak’ dan ‘op het gemakske half zijn gat’.

Thuis
Een ode aan vertragen, ja zelfs aan de traagheid. Een nummer over samenzijn, vriendschap, familie en liefde. Over alles zelf kweken en vervolgens samen opeten. En alles doorspekt met stevig gevoel voor humor.

Alles met liefde doen
Een swingend gospelnummer over spelen en kussen. Over al fluitend door het leven gaan. Dat het leven bezingt als een feest. De sound is soms ingetogen, maar altijd liefdevol.

De intieme sfeer die Nonkel Tony creëert leent zich ook voor kleinere zalen en huiskamerconcerten. 

Bezoek hier website & facebookpagina:
http://www.nonkeltony.be/
https://www.facebook.com/Nonkel-Tony-894966663986165/

Lees het artikel in Het Laatste Nieuws:
https://www.hln.be/regio/deinze/-ik-wil-mijn-publiek-laten-lachen-en-huilen~a99256d5/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.be%2F

Bekijk een clipje van Nonkel Tony:
https://www.youtube.com/watch?v=0p0I1SleBuo

Bekijk de diavoorstelling:
https://www.youtube.com/watch?v=wF5YBPbMkdo

Tickets

Vrije toegang

ingang : Waalsekaai 14
Foyer : deuren 19u

Organisatie

Hans Van Cauwenberghe

foto : Geert Vanderslagmolen

Gerelateerde Evenementen