CMDY • ANNEMIE STRUYF & SOETKIN BAPTIST

Dromen uit Het Hoge Noorden

Annemie vertelt, Soetkin zingt.

In het Hoge Noorden hebben ze elkaar ontmoet. Soetkin maakt er muziek. Annemie schrijft er een boek. Ook samen vertellen ze een verhaal. Over het Hoge Noorden. Over vallen en opstaan. Over diep ademhalen en verder gaan. Over hoop en verlangen. Over dromen en durven dromen. In Noorwegen begint journaliste en reportagemaker Annemie Struyf te schrijven aan haar nieuwe boek.  Ze wil de lessen die ze de voorbije jaren in haar persoonlijk en professioneel leven heeft geleerd, doorgeven aan andere dromers.

Durf Dromen is de raad die ze wil geven, meteen ook de titel van haar nieuwe boek. Want dromen zijn kostbaar en moeten gekoesterd worden, zeker in moeilijke tijden. Achter de piano met uitzicht op een Noors landschap begon Soetkin Baptist te dromen en te schrijven. Haar dromen krijgen vorm. Mooi, maar soms ook hartverscheurend en rauw. De drang om te creëren is groot en weerklinkt over de fjorden. Soetkin zoekt de grens op tussen kwetsbaarheid, speelsheid en vokale virtuositeit. In deze bizarre tijden ontstaat haar wonderlijke repertoire dat ontroert, inspireert en verbindt.

In Noorwegen kruisen de wegen van Annemie bij het maken van de reportagereeks Het Hoge Noorden voor Eén. Uit deze bijzondere ontmoeting tussen Annemie en Soetkin ontstaat een uniek, Noors, ontroerend en kwetsbaar verhaal, in woord en muziek. Annemie droomt en vertelt, Soetkin zingt en speelt.
Een unieke combinatie van twee gedreven vrouwen, van Annemie-verhalen en Soetkin-muziek. Maar bovenal een wonderlijke, betoverende mix van dromen uit het Hoge Noorden.

Tickets

€23 | tickets

opgelet : geen tickets via ZPH
ingang : Waalsekaai 14
bar : open om 19u
parkeren : Q-Park Kooldok

Organisatie

LiveComedy

Gerelateerde Evenementen