REHAB TO WALK AGAIN \ IMPRO

Goeiedag,

 

Wellicht heeft u gehoord van mijn recente stappen om al wandelend onze wereld te bekijken. Wellicht niet, daarom even deze korte samenvatting.

In april 2013 brak ik mijn rug en geraakte verlamd aan mijn benen. Sindsdien heb ik alles in werking gesteld om terug te kunnen leren lopen. Sinds een klein jaar zijn mijn spieren sterker geworden, gegroeid, wat maakte dat ik in oktober naar Barcelona trok om een twee maanden durende intense revalidatie-periode te volgen. Het resultaat: ik kan momenteel stappen, met krukken. Dit heeft me hoop gegeven om op een dag de rolstoel achter me te laten.

De volgende fase is een intense revalidatiesessie bij Prime Physio, een gerenommeerd centrum in Cambridge, Groot-Brittanië. Een lange wachttijd maakt echter dat dit nog wachten is tot september 2019.

Om die reden vraag ik vandaag uw hulp om me te steunen om de financiële slagkracht te verkrijgen om dit momentum te kunnen behouden. Dit zal ik doen door een nieuwe revalidatieperiode van start te laten gaan in Barcelona in mei 2019.

Op 4 mei organiseert mijn familie, enkele vrienden en ik een improvisatie-theatervoorstelling in het Antwerpse Zuiderpershuis. Interprovinciaal Indoor Impro-festival zal staan voor een art-deco, peaky blinder-thema avond, waarin de Vlaamse provincies het tegen elkaar opnemen. U lacht zich wellicht kreupel.

 

Zegt het u iets om mijn plan, om te leren stappen, te steunen, en te genieten van een fijne avond?

Surf naar www.trippelimpro.com voor info en tickets.

 

Bedankt om even de tijd te nemen om dit te lezen en een fijne dag.

 

Michiel

Line-up

Data

  • za 04 mei | 20.00

Tickets

€20 | via deze link

opgelet : geen tickets te verkrijgen via Zuiderpershuis
ingang : Waalsekaai 14
bar : deuren 19u

Organisatie

Trippelimpro

Gerelateerde Evenementen