PIANO LIGCONCERT : STEVEN VRANCKEN

10 JAAR PIANO LIGCONCERTEN

Klaar voor een compleet nieuwe concert-ervaring?
met gastmuzikant Wouter Vercruysse (cello)

"Steven Vrancken bewijst dat 'less more' is en, vooruit, dat muziek de zeden écht kan verzachten. Deze plaat zal zeker resoneren bij wie zin heeft in andere, stillere pianomuziek dan de Sturm und Drang van de Koningin Elisabethwedstrijd" (Kristien Bonneure over Steven’s 2de solo album).

Beeld je eens in dat je, in plaats van op een stoel te zitten om van een concert te genieten, jezelf gezellig nestelt op je matrasje, onder een deken en met je ogen gesloten. Onderzoek leert dat de luisterervaring helemaal anders is dan bij een standaard 'zitconcert'. Een ligconcert is een zalig ontspannende totaalervaring. Ook omdat er geen applaus is dat de nummers onderbreekt.

Zo stelde Steven Vrancken in mei 2008 in Lier zijn eigen muziek voor met een allereerste piano ligconcert. Vanuit de warme ontvangst ervan, volgenden talloze bijkomende concerten in België, in eigen organisatie en als onafhankelijke muzikant. Dat resulteerde in z’n eerste piano solo album "Into Resonance" (2011); wat zeer in smaak viel bij zijn publiek, en vele anderen die ermee in aanraking kwamen … en nu zijn we enkele albums en 10 jaar later. Hartelijk welkom.

Een deel van de opbrengst van het concert gaat naar Het Kansenhuis van Bond zonder Naam. Twee andere partners voor’t concert zijn Timotheus Project en The New Life Teaching.

Line-up

Data

  • zo 03 juni | 20.00

Tickets

€25 - €50 | enkel via deze link

ligconcert > breng je eigen matje mee

opgelet : geen tickets te verkrijgen via Zuiderpershuis
ingang : Waalsekaai 14
Foyer : deuren 19u

Organisatie

Steven Vrancken

Gerelateerde Evenementen