CMDY : JIM GAFFIGAN

Jim Gaffigan is een Grammy genomineerde comedian, acteur, bestsellerauteur, ras performer en druk toerende papa van vijf. Het wereldwijde publiek kent hem van zijn hilarische comedy, die als grootste bron van inspiratie het vaderschap en zijn grappige levensobservaties heeft. Mis zeker de eerste stop van de ultieme comedy/familieman in België niet! Op een ongetwijfeld speciale dag voor Amerikanen: 4 juli. Tickets zijn vanaf nu te koop!

Vorig jaar kwam zijn vijfde stand-up show exclusief uit op Netflix en hij heeft de nooit eerder vertoonde samenwerking met de populaire streamingdienst om de volgende 4 er ook op uit te brengen. De albumversie ervan, Cinco, kwam meteen super hoog in de comedyhitlijsten binnen en kreeg enthousiaste reviews als ‘het werk van één van de intelligentste observatiehumoristen ooit’. Deze herfst komt de man dichter bij zijn fans dan ooit: met de film Chappaquiddick, over senator Ted Kennedy, het tragische auto-ongeluk waarbij Mary Jo Kopechne overleed en de daaropvolgende cover-up. Maar ook met de internationale ‘Fixer Upper’ comedytour, die hem onder andere langs België, China, Japan, Engeland, Canada, Frankrijk, Zweden en Denemarken bracht.

Naast een impressionante filmcarrière (Chuck, Choose your Family, Drunk Parent’s, Duck Duck Goose) maakte Gaffigan, samen met zijn vrouw Jeannie, onlangs ook naam met hun semi fictieve tv-serie The Jim Gaffigan Show. De serie werd gelauwerd door vele recensenten en bracht het verhaal over het hoofdpersonages zoektocht naar evenwicht tussen het vaderschap, stand-up comedy en een onstilbare honger. In 2014 schopte Gaffigan het tot op het lijstje van 10 comedians die ooit Madison Square Garden uitverkochten en mocht hij optreden voor Paus Franciscus. Zijn naam duikt op in zowat alle mogelijke succeslijsten: meest-gestreamde, best verdienende, occasioneel een Grammy ertussen en trotse auteur van twee bestsellende boeken Dad is Fat en Food: A Love Story. Ongetwijfeld één van de hipste comedians van het moment met een uitzonderlijke affiniteit voor hilarisch en herkenbaar materiaal.

Doorheen zijn televisieopdrachten, films en stand-up is er één rode draad: toegankelijke hilariteit, gekleurd door alledaagse situaties. Zijn huidige thuis in New York met vijf kindjes en vrouw blijkt een onuitputtelijke bron van inspiratie waarmee hij publiek van over de wereld blijft boeien.

Tickets

€35 | via deze link

opgelet : geen tickets te verkrijgen via Zuiderpershuis
ingang : Waalsekaai 14
Foyer : deuren 19u

Organisatie

LiveComedy

Gerelateerde Evenementen