MUSICAL : SUPASTAR ON STAGE

Zingen, dansen, acteren. Een unieke, uitdagende en swingende musicalstage.

Dé musicalstage van Vlaanderen. Intensieve lessen en inspirerende masterclasses voor elk niveau. En dat alles onder de bezielende leiding van Tatyana Beloy! Haar missie: jou doen schitteren als een echte musicalster. Tijdens de stage word je gecoached door de allerbeste professionals vanuit het theater en van op tv; jouw helden. Op het einde van de week ben jij één van de fonkelende sterren op het podium.

Wie wil er zich niet één week lang een Supastar voelen. Leren dansen, zingen en acteren van echte professionals. Ben je tussen de 6 en 18 jaar dan is deze unieke ervaring echt iets voor jou. Eén week lang bereiden we je voor om op vrijdag te schitteren op een echt podium voor echte toeschouwers. Dat is Supastar: iedereen is een ster!

Naast zang, dans en toneellessen worden er ook een rits aan workshops georganiseerd. En om het helemaal speciaal te maken worden deze gegeven door een heel aantal bekende vakmensen. Ontdek hieronder onze bekende coaches. Onze partner voor deze stages is Activak. Zij zorgen voor de overnachtingen, de catering en begeleiding van de interne kampen. Ook de externe kampen boek je via hen.

Organisatie

Supastar

Gerelateerde Evenementen